Die hoed…….

Een half jaar geleden liep Joanna Lumley op de televisie zo enthousiast (met hoed) door India, dat ik me niet kon beheersen. Ik ben geen Joanna, heb ook al die beeldige kleren niet, maar ik heb wel een hoed! Ik heb hem gepakt en ben aan het nadenken geslagen. En nu zijn de plannen klaar, het koffertje wacht en morgen vertrek ik. Ik ga weer (proberen) mijn ervaringen op dit blog te verwerken. Het blog is zojuist ‘ge-upgraded’ – een beetje laat…….. met tal van nieuwe mogelijkheden waar ik dus helemaal geen tijd voor heb om die uit te zoeken. We zien wel!

13 Reacties op “Die hoed…….”

  1. Hoi Marga, ga je weer naar India? Ik zag gisteren op mijn balkon dat je bolletjes aan het opkomen waren en dacht eraan weer eens met je af te willen spreken. Nu maar eerst op reis. Hoe lang ga je? Een heel goede reis. Ik volg je. Liefs, Paula

    Like

  2. Hoi lieve Marga. Ik wens je veel geluk en liefde toe. Geniet van de mooie reis en als je terug bent dan gauw afspreken. In Noordwijk kan het niet meer, ik heb mijn caravan verkocht. Ik wil meer reizen en wandelen. En andere dingen doen. Net als jij. Groeten Ria

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: