Technisch ongemak

Enkele maanden geleden is WordPress ge-up date-ed. Dit had enkele gevolgen: positieve en negatieve veranderingen. Daarna ben ik ook op een ‘ander menu’ overgestapt, hierbij zijn enkele pagina’s van India verdwenen.

De ‘reacties’ zijn het meest veranderd. Vroeger, ja vroeger toen alles beter was…., kreeg ik op het scherm van de ipad al een bericht: die en die heeft gereageerd. Dat was handig omdat ik reacties leuk vind en omdat ik ook altijd wil reageren. Dit bericht komt niet meer. In de app van wordpress staat natuurlijk ook ‘reacties’. Maar nu moet ik zoeken of er een nieuwe reactie is en kan ik deze: ‘beoordelen’ en als ik dit doe moet ik hem ‘toestaan’. Echter als ik dit laatste dan ook doe komt er ‘niet beoordeeld’. Daarnaast staan de nieuwe reacties soms bovenaan, soms helemaal onderaan. Daardoor is het voorgekomen dat sommige reacties niet beantwoord zijn terwijl andere wel 2 of 3 keer een antwoord kregen.

Zo dacht ik gisteren, laat ik alles weer eens ‘beoordelen’ en nu blijkt dat mijn reacties willekeurig rond zijn gestuurd.

Nou ja, om dit lange verhaal kort te maken, ik probeer elke reactie te lezen en hierop te reageren. Maar vraag me niet of dit lukt.

Ps ‘geef de schuld maar aan wordpress’…..daar zal het natuurlijk helemaal niet aan te liggen. En degene die zich hierin moet verdiepen?

Zij is alweer op stap.

Eén reactie op “Technisch ongemak”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: