28 april, vertrek naar St Ives

Nog een laatste keer dit prachtige beeld, het eerste dat ik zie als ik ochtends naar buiten kijk.

Na het ontbijt (waarbij we weer mochten praten – en wat was het leuk om op deze manier met de mensen die deze week naast me zaten kennis te maken) ben ik direct (weer lopend) naar Newton Abbot vertrokken, met een half uurtje speling, zodat ik daar een lekker kopje koffie kon drinken.

Via Plymouth was het een lange tocht naar St Ives, de bus ging niet verder dan St Ersch (het busstation van St Ives is gedeeltelijk in zee gevallen) en vandaar was het nog 2 uur lopen naar St Ives. Ik ben alweer door de eerste wei met koeien, of met paarden gegaan en heb alweer herhaaldelijk de schoenen moeten schoon stampen.

En ik was weer net op tijd voor de laatste zonnestralen,

Beeld van Barbara Hepworth bij de haven,

En ben alweer bijna gewend aan alle geluiden, alle indrukken, al het gedoe om me heen.

Morgen vroeg op, op weg naar Pendeen Watch!

5 Reacties op “28 april, vertrek naar St Ives”

 1. Hoi Marga,

  Te midden van het prachtige vogelconcert rond mijn huis en tuin werd ik verrast door al jouw berichtjes😀. Wat leuk weer!
  Mooie gedichten, en mooie spreuk van Tich Nat Han, en schitterend beeld van Barbara Hepworth!
  Geniet van je wandeltocht in het liefelijke UK!
  Be safe!

  Liefs van mij voor jou😍

  Sent from my iPhone

  Like

 2. Al je berichten kwamen gisterenavond in een keer binnen. Waarschijnlijk het gevolg van het zwakke WiFi signaal hier in Zierikzee (van de buurvrouw) . Wat ben je in een prachtige omgeving (geweest) In wat voor retraite je was heb ik niet begrepen, het zou voor mij een (te) zware opgave opgave zijn geweest. Ik hoor graag hoe jij dat ervaart. (Ervaren hebt)
  Reis je nu verder?
  Hier in Zeeland is de natuur ook prachtig. De nachtegaal hoorde ik op precies dezelfde plaats als vorig jaar in de duinen bij Westenschouwen. Lucas (hond) mag op Schouwen tot 1 mei los op het strand, een reden om hier nu te zijn. Wij genieten dus beiden.
  Goede reis,
  Ans

  Like

 3. Hallo Marga, gisterenavond (za. 28 april) kwam je bericht over je blog binnen. Leuke verrassing en ik reis weer met je mee, in gedachten en in beeld. Was je in retraite bij de locatie van vorig jaar? Veel fijne wandelervaringen en ontmoetingen gewenst.
  Hier tikt de regen meer dan ‘zachtjes’ op mijn lichtkoepel. Geen vogelgezang maar wel mooie, frisgroene kleuren in mijn postzegeltuintje.
  Lieve groet,
  Sandra

  Like

 4. LIeve Marga,

  Weer op reis na eerst te hebben gemediteerd in Gaia House. Heb het opgezocht op internet, zag er prachtig uit.
  Fijn dat je weer op reis bent. Ga genieten van jouw verhalen.
  Loop ze!
  Hanke

  Like

 5. Hoi Marga,
  Je vertoeft dus inmiddels in het prachtige Zuid Engeland! Retraite achter de rug. Mogelijk geniet je nu nog meer van alle vrijheid die je zult ervaren zo dwalend langs berg en dal. Veel mooie ervaringen nog.
  Liefs en groeten, Paula

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: