Terug bij de zee

Om uit te rusten, bij te slapen, alles te (laten) wassen, de nieren weer goed te laten werken en meer van dat ben ik de komende 3 dagen in een beachresort bij Diu neergestreken. Vanmiddag heb ik zalig langs de vloedlijn gewandeld. Alleen maar dat, heerlijk dus.

Ik vond een schelp, met het diertje er nog in.

En ik zag een ijsvogel (denk ik, hij was in ieder geval prachtig)


Zo mooi, hier is hij nog een keer.

Dit was gisteren, net met die crisis in Kashmir valt het internet hier uit (of zou Modi er achter zitten?) en nu de wifi-stilte na een dag rust weer is opgeheven wil wordpress me een nieuwe uitvoering laten proberen. Dus ik heb maar ‘ns een onderschrift geprobeerd.

4 Reacties op “Terug bij de zee”

  1. Mooie zee, kon je daarin zwemmen of te gevaarlijk. Ziet er aantrekkelijk uit, zou er zo in willen. Lijkt inderdaad op een ijsvogel, is alleen niet zo zijn habitat. Geniet ze nog, ik nog 2 dagen oppassen op Ozzy en dan maandagavond vlieg ik terug naar huis. Liefs en geniet ze nog

    Like

    1. Ik heb er heerlijk in gezwommen, ‘ sochtends vroeg en ‘smiddags weer even om af te koelen. Ik was de enige, de mensen bleven (met veel kleren aan) bij het strand in het water zitten. Ik zwom voor hen de bal enz. achterna.’You are a professional swimmer!’ Goede reis Machteld, en tot gauw weer straks in eind april, gaan we weer heerlijk wandelen. Liefs, Marga

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: