Ik ben er weer…. nog…..

CDDA1C57-97EB-44E0-AF5E-42CF625B3441.jpegNa een kleine veertien dagen weer terug in Namche Bazar. Het was erg zwaar (soms) en altijd erg mooi. En in Namche verkopen ze illy koffie, bijna weer als thuis. En ik ben hier ook nog onder de douche geweest! Als de vliegtuigen vliegen ben ik over 2 dagen in Kathmandu, vandaar volgt meer. Tot dan, Groetjes, Marga

6 Reacties op “Ik ben er weer…. nog…..”

 1. Ha Marga,
  Weer uit de bergen na een mooie maar (soms) zware tocht. Carolyn kwam afgelopen vrijdag de sleutel halen en is aan het eind van maandagmiddag (13 nov.) weer vertrokken. Voor zo ver ik kon zien, heeft ze jouw huis prima achtergelaten.
  Garjan heeft vanmorgen een paar schilderijen en een glasplaat in jouw kamer gezet. Het werk aan haar schoorsteen ligt deze week stil vanwege een andere klus, maar komende maandag komen de jongens (Bas en Sebastiaan) weer. Ze is heel tevreden over deze mannen.
  Porto (Portugal) is ook al weer bijna 14 dagen geleden. Voor mij was het een rustige vakantie; op de laatste 2 dagen na was het mooi en zonnig weer. Wat ik wel geleerd heb, is dat 8 dagen te veel was: 4 of 5 dagen is genoeg voor zo’n stad.
  Ik ga nu borrelen bij Willem. Veel plezier komende tijd!
  Groetjes,
  Dik

  Like

  1. Hoi Dik Ik ben blij dat het goed is gegaan met Carolyn en dat ook Garjan gebruik maakt van het huis. De tocht was inderdaad soms erg zwaar (vooral door de hoogte) maar als ik nu naar de foto’s kijk, kan ik me bijna niet voorstellen dat ik dat allemaal gezien, ervaren heb. Want het was wonderschoon. In het vliegtuig (21 personen, ik had zicht op de piloot) kreeg ik al heimwee. Maar de jaren gaan tellen…..Ik zit nu op het dakterras (een tafel met vier stoelen) van mijn guesthouse in Kathmandu, ben onder de douche geweest en heb krentenbollen bij de konditorei hier om de hoek gehaald. Morgen de was en verder. Hoop dat de borrel lekker en gezellig was, tot gauw, Marga

   Like

  1. Jaaa, de jaren (gaan) tellen. Ik ben blij dat ik het nu gedaan heb. Het was onwerkelijk mooi. Zit nu op het dakterras van mijn guesthouse in Kathmandu, ‘welcome back’, ja dat dacht ik ook!
   De avond valt, het mooiste moment in de tropen. Heb gisteren daar nog een mooie foto van gemaakt, maar dat volgt allemaal nog. Nu op zoek naar mijn wachtwoorden pffff.
   Liefs, Marga

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: