De techniek

Alweer? Nou ja dus hierbij: nadat ik de blog-app had overgezet op de nieuwe iPad heb ik 2 berichten gemaakt om te kijken of alles het nog deed. En dat deed het! Daarna ging WordPress over op een nieuw systeem met ontelbaar veel mogelijkheden…..die ik allemaal niet hoef….en waarna de reacties: mogelijkheden, zichtbaarheid enz verdwenen. Ook speelde de npo app niet meer af. Ik ben inmiddels in contact met de WordPress helpdesk, (ga nu niet in details treden) en de npo app werkt weer! Nu het blog nog.

2 Reacties op “De techniek”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: